Ferde Tükör

Friss topikok

  • Frick László Emlékzenekar: 177. Tanítóbácsi szemináriumon, sok sün előtt az értelmiség szerepéről beszél a tár-sadalomban. Be... (2012.10.03. 12:21) Anyádnál van fűtés?
  • Frick László Emlékzenekar: [anekdotok - részlet] Hallja, hogy a vidékiéletábrázolásban nagycsávó a Szőke András, hogy a humo... (2012.10.03. 12:19) Stadler Józsi bácsit fejlesztési miniszternek!

Linkblog

Mi lesz veled Stohl András?

2011.09.06. 16:19 nem akar az ökörcsorda legelni

 

Megszületett az ítélet.10 hónap letöltendőt kapott Stohl és legkorábban 5 hónap múlva szabadulhat. Lehet azon vitatkozni, hogy mennyire jogos ez a büntetés, mennyire eltúlzott vagy épp enyhe, pro és kontra sorolhatnánk az érveket, de mivel elég kevesünk bíró, így fogadjuk el a bírósági tanács ítéletét, ahogy azt tette maga a művész is.

Az érdekesebb kérdés szerintem, hogy mi lesz a Nemzeti Színház színészével a börtönbüntetés alatt és után. Vajon szánnak-e neki külön mini valóságshowt, mint annak idején Cini esetében, vagy pedig a nyilvánosságot kerülve bevonul és 5 hónap múlva mintha mi sem történt volna hazabuszozik? Tényleg megváltozott-e az elmúlt hónapok során vagy csak a börtönben fog, ne adj' Isten még ott sem, hiszen ha sok-sok év alatt nem sikerült neki, akkor 5 hónap alatt ugyan mennyi esély lehet erre? Folytatható-e ott a karrierje, mint ahol a balesetkor (átmenetileg?) félbeszakadt vagy már nincs visszaút a képernyőre? Folytatja-e a prevenciós körútját a szabadulása után is, vagy azzal hogy nyert néhány hónapot a drogmegelőzési kampány el is érte az általa elérni kívánt célt? 

A válaszok egy részére szűk félévet, míg a többire valamennyivel többet kell várni. Mindenesetre én kíváncsi vagyok. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ferdetukor.blog.hu/api/trackback/id/tr763206870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása